Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anthuenis hemelt Club-speler op: “De ideale man voor een topclub”

Aimé Anthuenis (analist)

In Het Belang van Limburg was het deze week de beurt aan Aimé Anthuenis om twee mensen toe te voegen aan de huidige 11 beste spelers van de Jupiler Pro League. De analist koos voor een Bruggeling en haalde de loftrompet voor hem boven.

“Vossen bewijst ook in Brugge dat hij de ideale spits is voor een Belgische topclub. Als hij in steun kan spelen van een diepe spits, is hij op zijn best”, opent Anthuenis zijn betoog. “Drie goals in drie matchen, dat tikt aardig aan.”

“Bovendien is hij ook in een mindere dag een meerwaarde. Hij is tegelijk aanvaller en middenvelder. Dat onderstreepte hij in de tweede helft tegen Lokeren. Toen de thuisploeg begon te drukken, hielp hij op het middenveld en bleef hij belangrijk in de omschakeling. Zijn loopvermogen is enorm en zijn scorend vermogen intact. Hij hoort thuis in deze ploeg.”

Verder maken Matz Sels, Sébastien Dewaest, Leander Dendoncker, Jordan Lukaku, Ruud Vormer, Rob Schoofs, Jean-Luc Dompé, Franck Berrier, Junior Edmilson en Gohi Bi Cyriac volgens de HBVL-analisten deel uit van dé beste 11 van dit moment. Ben jij het eens met deze keuze?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws