Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Aad de Mos: “Dat moet Verhaeghe doen”

Aad de Mos (analist)

Na de 5-0-pandoering in Napoli is Aad de Mos bijzonder hard voor Club Brugge in zijn analyse. Hij haalt uit naar de voorzitter, trainer en spelers.

“Het mag voor Verhaeghe duidelijk zijn dat die fake dingetjes niet helpen. Ga jezelf niet meer presenteren in de kleedkamer. Dat is de ondergang van de coach. Waarom duldt Preud’homme hem in de tactische besprekingen voor elke wedstrijd?”

“En alsjeblieft Michel, zet Vazquez er nu uit”, gaat hij verder in HLN. “Ik zeg het al máánden! Hij is een ouderwetse nummer 10: spelen en blijven staan. Het moderne voetbal is play & go zoals Vanaken voetbalt. En dan heb je nog de pech dat niemand Vazquez nog wil, zelfs de zandbak niet.”

“Deze spelersgroep moet gekuist worden in januari en er moeten twee, drie kleppers gehaald worden. Dat moét Verhaeghe doen. Simons laat Preud’homme ook in de steek. Wanneer gaat die eens uit zijn kot komen in plaats van de hele boel te vergoeilijken? Hij tracht te overleven in de hoop een functie te krijgen binnen de club.” Ben jij het eens met de visie van Aad?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws