Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ware stormloop tickets Manchester United – Club Brugge

Manchester United en Club Brugge strijden straks in een dubbele confrontatie voor deelname aan de groepsfase van de Champions League. Geen enkele Club-fan wil deze unieke wedstrijd op Old Trafford missen. Maar omdat de vraag veel groter is dan het aanbod, zullen er ongetwijfeld fans op hun honger blijven zitten.

Dinsdag 18 augustus om 20.45 uur speelt Club Brugge voor het eerst in zijn geschiedenis tegen Manchester United. En dat lijken heel wat Club-fans maar al te goed te beseffen.

Frank Devos Reizen kreeg 600 tickets om aan te bieden aan Club-supporters. In minder dan 5 minuten waar al die wedstrijdpakketten de deur uit!

De supportersfederaties van Club krijgen 2000 tickets voor Manchester United – Club Brugge. Die worden, zij het niet recht evenredig, verdeeld onder zo’n 63 supportersclubs van blauw-zwart.

Tot slot leeft de wedstrijd zeker niet alleen onder de Club-fans. BlauwZwartFans had immers contact met Manchester United en daaruit bleek dat alle regular match tickets voor de thuisfans verkocht zijn.

Er zouden alleen nog speciale Football hospitality VIP-tickets beschikbaar zijn. Club mag zich straks dus verwachten aan een uitverkocht Old Trafford. Ben jij er straks bij in Manchester?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws