Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen: “Dat was ook voor mij een verrassing”

Vossen - Vormer - Vanaken (Club Brugge - KV Mechelen)

Club Brugge pakte zondagnacht uit met de opmerkelijke transfer van onder meer Jelle Vossen. De 26-jarige Bilzenaar sprak voor het eerst voor de microfoon van ClubTV, een droom die voor hem in vervulling ging.

Zoals we eerder op BlauwZwartFans al hadden gemeld, was Vossen van kinds af aan supporter van Club Brugge. De Limburgse goalgetter mag dat nu einde-lijk ook in het openbaar toegeven. Daarnaast spreekt hij zich uit over zijn verrassende keuze en de ambitie met blauw-zwart.

“Het seizoen zal voor mij geslaagd zijn als er één of meerdere prijzen worden gepakt. Dat het winnen van de landstitel bovenaan het lijstje staat, kan niemand verbazen. Club hunkert al jaren naar de grootste triomf. We zullen er samen alles aan doen om dat doel te bereiken”, voegt hij er nog aan toe op de officiële website van Club.

Het eerste interview van Jelle Vossen bij Club Brugge

#WelkomJelle from Club Brugge on Vimeo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws