Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vertrekt Meunier dan toch nog?

Thomas Meunier (Club Brugge)

Het zag er lang naar uit dat Thomas Meunier Club zou verlaten, maar door zijn langdurige blessure leek een transfer naar onder meer Schalke 04 niet meer aan de orde. Al zou een andere club intussen een overeenkomst hebben bereikt met onze rechtsachter.

Meunier heeft naar verluidt een persoonlijk akkoord met Galatasaray. Dat melden Turkse media. De club uit de Süper Lig zou zo’n 6 miljoen euro willen neertellen voor de Club-verdediger.

Enkel met Club Brugge zou er nog verder onderhandeld moeten worden. Vooral de trainer van Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu, zou fan zijn van onze rechtsback. Hij gelooft dat Meunier de club naar nieuw successen kan leiden.

Momenteel revalideert Meunier nog altijd van zijn knieblessure, die hij opliep tijdens een training met de Rode Duivels. Via Twittter reageerde hij alvast door twee Turkse tweets te retweeten (zie onderaan). Het lijkt ons dat er twee opties zijn in dit verhaal:

Optie 1:

De deal gaat effectief door. De geruchten zijn alleszins volop aanwezig. Bijkomend opvallend feit is dat Meunier op 12 juli de geruchten over Galatasaray de kop indrukte (onderaan artikel). Die tweet is intussen spoorloos verdwenen.

Optie 2:

Hij is gewoon echt bewust met iedereen zijn voeten aan het spelen. Want hij leek zich al bij een verlengd verblijf bij blauw-zwart neergelegd te hebben. En hij stuurde de laatste tijd opvallend veel Club-tweets de wereld in.

Meunier retweet Galatasaray 2

Meunier retweet Galatasaray 1

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws