Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vazquez gelinkt aan club uit de Premier League

Victor Vazquez (Club Brugge)

Victor Vazquez heeft al een tijdje geleden te kennen gegeven dat hij klaar is voor een nieuwe uitdaging. En ook het Brugse bestuur gaf al aan dat de Spanjaard mag vertrekken bij een goed bod. Mogelijk kan Vazquez straks in de Premier League aan de slag.

Zo zou Aston Villa interesse hebben in de 28-jarige spelverdeler van blauw-zwart. Vazquez werd in de dubbele confrontatie met Manchester United opgemerkt door Hendrik Almstadt, de sportief directeur van The Villans.

Volgens Engelse en Spaanse bronnen brengt Aston Villa eerstdaags een bod uit op het product van Barcelona. Als de aanbieding toereikend is, lijkt er niets een transfer in de weg te staan.

Na de wedstrijd tegen Manchester United gaf Vazquez in een interview nog aan dat het niet zeker is dat hij vertrekt. “Ik ben gelukkig bij Club Brugge en voorlopig is er niets conreet, dus moet ik wel blijven”, vertelde hij aan 2BE.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws