Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Van Gaal heeft schrik van Club-fans

Club-fans met pyro

Club Brugge speelt woensdagavond de terugwedstrijd in de laatste voorronde van de Champions League. Om deel te mogen nemen aan de hoogmis van het voetbal, moet de 3-1-nederlaag uit de heenwedstrijd weggewerkt worden. Allemaal goed en wel, maar niet als de tegenstander Manchester United heet. Toch is Louis van Gaal op zijn hoede.

Club Brugge heeft door de jaren heen een sterke Europese thuisreputatie opgebouwd en dat is ook Louis van Gaal niet ontgaan. “Club heeft ook met 3-0 van Panathinaikos gewonnen. Dus ze zijn daar zeker toe in staat”, vertelt de Nederlander aan VTM.

“Zeker met de steun van de fans”, gaat hij verder op de persconferentie. “We hebben hun supporters namelijk ook al bezig gezien in Manchester. Ik ben er zeker van dat ze Club opnieuw vooruit zullen stuwen.” Voor ons het signaal om onze legendarische supportersgezangen op Old Trafford te herbeleven.

Sfeercompilatie in hoge kwaliteit

“We may have lost the game, but our voices and support were way stronger than United!”

Onze magistrale Come on you Blues


Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws