Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Transfernieuws: 1 in, 1 out

Club Brugge transfers

Club Brugge blijft zich roeren op de transfermarkt. Al is het deze keer niet alleen om spelers binnen te halen, want één van de sterkhouders van blauw-zwart staat op het punt om Club te verlaten.

Bursaspor en Club Brugge lijken namelijk een akkoord te hebben over Tom De Sutter. Het is een kwestie van tijd vooraleer de transfer officieel bekendgemaakt wordt. Volgens Het Laatste Nieuws ontvangt Club een transfersom van 2 miljoen euro.

Dat lijkt de gulden middenweg te zullen worden van de onderhandelingen van de voorbije dagen. Club vroeg aanvankelijk 3 miljoen voor de 30-jarige aanvaller, maar de Turken boden slechts 1,6 miljoen. Twee jaar geleden telde Club 2,5 miljoen euro neer om De Sutter naar Jan Breydel te halen.

Maar er is ook nieuws wat betreft inkomende transfers. Zo zou Michaël Cordier op het punt staan om voor blauw-zwart te kiezen. Volgens Het Laatste Nieuws legt hij vandaag zijn medische testen af. De ex-doelman van Anderlecht ligt momenteel onder contract bij Westerlo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws