Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Storm: “Daarom heb ik voor Zulte gekozen”

Nikola Storm lacht

Nikola Storm kon dit seizoen nog niet op veel speelgelegenheid rekenen. Hij mocht 4 keer invallen van Preud’homme en verzamelde zo in totaal 81 minuten. Omdat hij graag meer wil spelen en Club de 20-jarige aanvaller graag verder ziet ontwikkelen, nam hij met deze woorden afscheid van blauw-zwart.

Storm verlaat Club Brugge en wordt voor één seizoen gehuurd door Zulte Waregem. “Ik ben opgelucht en vooral heel tevreden om mij de rest van het seizoen helemaal te kunnen concentreren op Essevee”, klinkt het bij de jonge flankaanvaller.

“Enkele clubs toonden belangstelling, maar de interesse van Zulte Waregem was het meest concreet. Na een goed gesprek met Francky Dury, die mij er absoluut bij wilde, heb ik niet getwijfeld.”

“Ik hoop om speelminuten te verzamelen en beslissend te kunnen zijn om de ambities van de club waar te maken. Davy De fauw verzekerde me dat Zulte Waregem de beste keuze is die ik kon maken en dat de sfeer en supporters fantastisch zijn.”

Storm nam ook al afscheid van de Club-fans
(al mogen we hem na een jaartje misschien opnieuw verwelkomen!)

Andere tweets over de transfer van Storm naar Zulte Waregem

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws