Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ryan neemt het in penalty shoot-out op tegen Casillas

Mathew Ryan (Club Brugge) (2)

Mathew Ryan heeft ook in zijn tweede wedstrijd bij Valencia indruk gemaakt. De Australiër hield opnieuw zijn netten schoon en mocht vervolgens in een penaltystrijd met Casillas uitmaken wie de match tussen Valencia en Porto won.

In zijn debuutmatch tegen PSV hield Ryan voor de eerste keer de 0 op het bord. En die knappe prestatie heeft hij meteen herhaald, waardoor hij bij een 0-0-eindstand Casillas in de ogen mocht kijken tijdens de strafschoppenreeks.

“Als kind was Casillas altijd mijn idool”, vertelt Ryan in een persconferentie van Valencia. “Vandaag de dag kijk ik het meeste op naar Neuer. Hij is de beste doelman ter wereld en ik denk dat we veel dingen gemeen hebben. Ik kijk zoveel mogelijk naar zijn wedstrijden en probeer van hem te leren.”

Bekijk de penaltyserie tussen Ryan en Casillas:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws