Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Daarom zit Meunier in de selectie”

Michel Preud'homme Club TV interview

Woensdagavond strijden Club Brugge en Manchester United in de laatste voorronde van de Champions League voor een plaatsje in de groepsfase. Blauw-zwart staat voor de aartsmoeilijke opdracht om een 3-1-nederlaag uit de heenwedstrijd goed te maken. Dat Thomas Meunier tot de selectie behoort, is eindelijk nog eens goed nieuws uit de Brugse ziekenboeg. Maar is de rechtsachter wel speelklaar? 

In aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Man United legt Preud’homme uit waarom Meunier deel uitmaakt van de spelerskern. “Meunier zit in de voorselectie van 20 spelers. Hij heeft nu twee keer getraind, maar zijn spieren zijn nog niet zo sterk als voor zijn blessure.”

“Ik neem hem bij de 20 omdat hij het soort speler is dat kansen creëert. Woensdag beslis ik of hij deel uitmaakt van de uiteindelijk 18 geselecteerde spelers.”

Tweets in aanloop naar de wedstrijd

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws