Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opvallende bekentenis van Club-aanvaller

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge wist afgelopen zaterdag in zijn eerste thuiswedstrijd KV Mechelen met 3-0 opzij te zetten. Eén van de bepalende spelers in de Brugse zege liet in een interview achteraf een opvallende bekentenis optekenen.

Als er iemand een goede voorbereiding achter de rug heeft, is het wel Abdoulay Diaby. Al vrezen de buitenwereld en sommige supporters voor zijn efficiëntie. En dat beseft ook de Franse Malinees: “In de voorbije matchen heb ik inderdaad enkele goede kansen gehad die ik niet kon afmaken.”

“En goed spelen of niet, van een aanvaller worden enkel zijn doelpunten onthouden. Ik ben dus blij dat ik eindelijk die goal te pakken heb. Eerlijk gezegd was er niemand aangeduid om een eventuele penalty tegen Mechelen te trappen”, geeft de 24-jarige spits toe aan Het Laatste Nieuws.

“Maar ik vind dat een aanvaller voor eigen publiek zijn verantwoordelijkheid moet nemen. Het was ook leuk om te scoren met mijn familie in de tribune. Zij hebben drie uur in de auto gezeten om de match bij te wonen. Dan mag ik hen toch wel wat plezier bezorgen, toch?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws