Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: deze Club-speler wordt uitgeleend

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Club Brugge blijft enorm actief op de transfermarkt. Zo wordt er nog volop gezocht naar een opvolger voor Tom De Sutter en wil blauw-zwart zich liefst ook in andere linies nog versterken. Anderzijds zijn er natuurlijk de uitgaande transfers. Deze Club-speler wordt in de Poolse tweede klasse gestald.

Valerijs Sabala zal komend seizoen niet aantreden in een Brugs shirt. Op 29 januari 2014 streek Sabala in Jan Breydel neer, maar de 20-jarige Let kon nog niet op speelgelegenheid rekenen bij blauw-zwart.

De voorbije seizoenen werd de aanvaller aan onder meer Famagusta en Jablonec uitgeleend. En ook dit seizoen zal de aanvaller uitgeleend worden. Het Poolse Miedź Legnica huurt Sabala tot het einde van het seizoen. Dat meldt Club via zijn officiële kanalen.

Deze zomer kreeg Sabala nog de kans om Waasland-Beveren van zijn voetballende kwaliteiten te overtuigen, maar daar werd hij doorgestuurd. Het lijkt er eveneens op dat de jonge Let geen toekomst meer heeft bij Club Brugge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws