Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club pakt uit met 3 toptransfers

Verhaeghe - Preud'homme

Het is altijd even schrikken wanneer je een pushmelding ontvangt om 10 na 1 ‘s nachts. Maar de blijdschap is des te groter als het om onverwachte inkomende Club-transfers gaat. Blauw-zwart heeft duidelijk zijn huiswerk gemaakt en pakt uit met deze 3 opmerkelijke transfers!

Club Brugge bereikte zondagavond een principe-akkoord met maar liefst drie versterkingen. Eerst en vooral heeft Leandro Pereira zijn handtekening onder een contract van drie jaar gezet (met een optie voor een extra jaar).

De 24-jarige Braziliaan komt over van Palmeiras en scoorde vorig seizoen 10 doelpunten in 24 wedstrijden. Club legt naar verluidt 3,6 miljoen euro neer voor Pereira.

De tweede versterking is geen onbekende. Niemand minder dan Jelle Vossen behoort voortaan tot de spelerskern van Michel Preud’homme. De 26-jarige Limburger vond in het verleden 77 keer de weg naar doel in 193 wedstrijden voor Racing Genk.

Na zijn Genkse periode trok Jelle naar het Engelse Middlesbrough. Dit seizoen was hij, nog maar sinds 6 juli 2015, actief bij Burnley. Vossen was van kinds af aan supporter van blauw-zwart en tekent een contract van maar liefst 5 jaar. Er zou zo’n 2 miljoen euro met zijn transfer gemoeid zijn.

Een eerste reactie van Jelle Vossen: “Ik wil de titel binnenhalen”

#WelkomJelle from Club Brugge on Vimeo.

De derde Brugse versterking is Mikel Agu. De 22-jarige Nigeriaan wordt voor één jaar gehuurd van FC Porto, waar hij zijn opleiding genoot. Agu speelt bij voorkeur als defensieve middenvelder. Opvallend is dat hij door een enkelblessure nog een tijdje aan de kant zal staan.

Maar dat zou door de sneller dan verwachte terugkeer van Timmy Simons niet als een probleem aanzien worden. Ben jij tevreden met deze 3 transfers?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws