Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwe spits en middenvelder voor Club

Leandro Pereira (Club Brugge)

Club Brugge lijkt in extremis dan toch een opvolger voor Tom De Sutter gevonden te hebben. En ook op het middenveld krijgt Michel Preud’homme met de komst van een talent extra opties.

Leandro Pereira, die we op BlauwZwartFans al eerder aan Club gelinkt hadden, moet de opvolger van Tom De Sutter worden. De 24-jarige aanvaller komt over van Palmeiras en tekent een contract voor 3 jaar. Volgens Braziliaanse bronnen is er 3,5 miljoen euro met de transfer gemoeid.

Hij wordt gezien als een typische nummer negen en vond in 24 competitiewedstrijden 10 keer de weg naar doel. De Braziliaan is 1,90 meter en zou kopbalsterk zijn. Op Instagram nam Pereira al afscheid van Palmeiras en kondigde hij zijn komst naar Club aan.

Enkele beelden van Pereira

Daarnaast zou Club komend seizoen ook middenvelder Mikel Ndubusi Agu mogen verwelkomen. Het 22-jarige talent speelt momenteel bij FC Porto en wordt voor één seizoen geleend van de Portugese topclub. Dat melden Nigeriaanse bronnen.

De Nigeriaanse voetballer speelt bij voorkeur als defensieve middenvelder en stroomde in 2011 door vanuit de jeugd van FC Porto. Agu zou zelfs zijn medische testen al hebben afgelegd. Door een enkelblessure is hij wel nog niet meteen inzetbaar. Naar verluidt loopt hij zelfs nog in de gips.

Enkele beelden van Agu

Ben jij tevreden met deze transfers of had je op andere namen gehoopt?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws