Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mooi eerbetoon aan Tom De Sutter

Mooi eerbetoon aan Tom De Sutter

Na een ware transfersoap, is de kogel door de kerk: Tom De Sutter verlaat Club Brugge en trekt voor het eerst in zijn carrière naar het buitenland. Straks hoopt hij in het shirt van Bursaspor voor doelpunten te zorgen. Bij deze willen we hem dan ook bedanken voor alles!

De Sutter heeft altijd zijn voor- en tegenstanders gehad, maar één ding kan niemand hem verwijten: zijn inzet. In welke match dan ook, hij ging er áltijd voor. Van zijn gedrevenheid kan de doorsnee moderne voetballer nog heel wat leren. Het ga je goed Tom!

Prachtig eerbetoon aan Tom De Sutter

Ook gisteren, tijdens zijn invalbeurt tegen KV Kortrijk, liet De Sutter zich nog op hilarische wijze opmerken. Zal jij hem missen?

View post on imgur.com

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws