Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert: “Dat is het minimum voor een ploeg als Club Brugge”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Vanavond staat de match van vijf en een half miljoen euro op het programma. Club verloor in Athene de heenwedstrijd met 2-1 en moet dus winnen om door te gaan naar de laatste voorronde van de Champions League. Vincent Mannaert reageert.

“Wij rekenen sowieso op deelname aan de groepsfase van de Europa League. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat we vanavond een goede wedstrijd neerzetten en dat we met de steun van een zo goed als uitverkocht stadion ons kunnen kwalificeren”, vertelt onze algemeen manager aan VTM.

Bekijk het interview met Mannaert (mobiele bezoekers: gewoon klikken op de afbeelding)


Bekijk meer video’s van Stadion op nieuws.vtm.be

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws