Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo tot 2019 bij Club!

José Izquierdo met gouden belettering op shirt

José “Joske” Izquierdo bereikte dinsdagnamiddag een akkoord met Club Brugge over een contractverlenging tot 2019. De Colombiaan speelt sinds september 2014 voor blauw-zwart en ontpopte zich in zijn eerste seizoen al meteen tot publiekslieveling. Een overzicht.

Izquierdo voelt zich duidelijk goed in zijn vel in Brugge. De 23-jarige flankaanvaller verbindt zijn lot namelijk tot 2019 aan Club. “Mijn doel is om te blijven scoren, prijzen te pakken en een glimlach te toveren op de gezichten van al onze fantastische supporters. We are Bruges!”

Ook algemeen manager Vincent Mannaert was verheugd door het goeie nieuws. “José bewees vorig seizoen dat hij een meerwaarde is voor Club. We zijn blij dat hij ondanks de interesse uit het buitenland, zijn contract bij Club verlengt”, klinkt het op de officiële website van Club.

Voor ons hét signaal om de mooie momenten die we al met Izquierdo beleefd hebben, nog eens op een rijtje te zetten.

Izquierdo en Gedoz vinden een nieuwe job

Gedoz Izquierdo (NL) door proximus11

Feestbeest Izquierdo viert met de Club-supporters

WE ARE CHAMPIONS!!!! ⚽️????⚫️❤️???? Een video die is geplaatst door Jose Izquierdo (@joseizquierdo7) op

Izquierdo heeft zélfs een blauw-zwarte hond

Luchoooo is a BRUGES DOG! ????⚫️⚽️????????????❤️ Een video die is geplaatst door Jose Izquierdo (@joseizquierdo7) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws