Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Groot talent op weg naar Jan Breydel?

Jan Breydelstadion

Nu Club Brugge verzekerd is van Europees voetbal tot de winterstop, is er nog financiële ruimte voor versterking. Bovendien zou Victor Vazquez graag andere oorden opzoeken. Blauw-zwart hoopt dan ook dit jonge talent te kunnen strikken.

Volgens plaatselijke bronnen is Isaac Twum op weg naar Club Brugge. De 17-jarige middenvelder speelt momenteel voor Kpando Heart of Lions en wordt gezien als een enorm talent.

De Ghanese belofte-international is een controlerende box-to-boxmiddenvelder met een goede pass in de benen. Daarnaast pakt hij regelmatig uit met een stevige tackle en is hij sterk met de bal aan de voet.

Naar verluidt is Twum zaterdagmiddag richting Brugge gevlogen voor een eventuele transfer. Hij zou mogen testen bij de Brugse beloften. Mocht hij slagen voor die test, dan ligt er een 3-jarig contract op hem te wachten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws