Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Duarte: “Dat is mijn doel bij Club Brugge”

Óscar Duarte (Club Brugge)

Oscar Duarte is één van de absolute sterkhouders van Club Brugge. Door de schorsing van Brandon Mechele en de blessure van Timmy Simons, zal de ambitieuze Costa Ricaan straks tegen Manchester United de Brugse defensie moeten dirigeren. Een Britse journalist zocht hem op en had een interessante babbel.

Duarte heeft straks dé uitgelezen kans om zich aan de hele voetbalwereld te tonen. Er zullen namelijk scouts van maar liefst 20 verschillende clubs (waaronder Dortmund, Manchester City en AC Milan) in Jan Breydel aanwezig zijn, hetgeen Duarte kan helpen om zijn ultieme droom te bereiken.

“Ik droom van het allerhoogste niveau. Een ploeg uit Spanje of Engeland, dat zou ik fantastisch vinden. Dat is waar ik voor werk bij Club Brugge. Bovendien hebben spelers die hier eerder vertrokken zijn het al goed gedaan in het buitenland. Denk maar aan Carlos Bacca die van Sevilla naar AC Milan verkaste.”

Toch is het voor Duarte absoluut geen noodzaak om blauw-zwart te verlaten. “De interesse doet me deugd, maar ik ben gelukkig bij Club. En ik zal nóg gelukkiger zijn als we Manchester United kloppen en ons plaatsen voor de groepsfase van de Champions League.”

Voor het volledige interview in het Engels, kan je hier terecht:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws