Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dit zijn de mogelijke tegenstanders van Club in de CL play-off

Champions League

Club Brugge heeft woensdagavond tegen Panathinaikos een uitstekende zaak gedaan. Blauw-zwart zette de Griekse vicekampioen met 3-0 opzij en is daardoor nu al verzekerd van Europees voetbal tot de winterstop. Maar dromen mag… Want als Club ook de laatste voorronde van de Champions League overleeft, mag het naar de groepsfase! Dit zijn de mogelijke tegenstanders.

Vrijdagavond rond 12 uur weten we welke Europese topploeg op bezoek komt in Jan Breydel. Dan wordt er immers in Nyon geloot voor de play-offronde van de Champions League. Een overzicht van onze mogelijke tegenstanders.

1) Manchester United

Manchester United is het team van de Nederlandse coach Louis Van Gaal. Met Fellaini en Januzaj zou Club twee Rode Duivels treffen.

2) Valencia

Een dubbele confrontatie met Valencia zou een blij weerzien betekenen met Mathew Ryan. Ook landgenoot Zakaria Bakkali speelt bij de Spanjaarden.

Doelpuntenmaker Oulare hoopt alvast om tegen de Spaanse topclub te kunnen aantreden. “Maty is snel moeten vertrekken en heeft nog geen afscheid van ons kunnen nemen. Het zou leuk zijn als we hem nog eens konden terugzien.”

3) Bayer Leverkusen

Leverkusen mag dan op het eerste zich niet de grootste naam in dit lijstje lijken, toch is het absoluut een te duchten tegenstander. De Duitsers eindigde vorig jaar in de Champions League tweede in een poule met Monaco, Zenit en Benfica.

4) Sjachtar Donetsk

Ook Sjachtar Donetsk liet van zich spreken in de vorige Champions League-editie. De Oekraïners werden tweede in een groep met Porto, Athletic Bilbao en BATE Borisov. Bovendien telden ze Fenerbahçe in de huidige derde voorronde helemaal uit door thuis met 3-0 te winnen.

5) Sporting Lissabon

Sporting Lissabon is ongetwijfeld de meest haalbare kaart uit dit lijstje. Maar ook de Portugezen waren vorig jaar van de partij in de groepsfase van de Champions League. Ze moesten hierin wel vrede nemen met een derde plaats, achter Chelsea en Schalke 04. Maribor werd vierde in hun groep.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws