Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Diaby: “Met de hulp van de supporters”

Abdoulay Diaby vingertje

Club Brugge wist zaterdagavond zijn eerste zege van het seizoen te boeken. Aanvaller Abdoulay Diaby bezegelde kort na de rust het lot van KV Mechelen toen hij een strafschop uitlokte en die ook zelf omzette.

“Mijn eerste doelpunt in Brugse loondienst doet me uiteraard heel veel plezier. Hopelijk werkt het ook bevrijdend”, klinkt het op de officiële website van Club. “Een spits leeft nu eenmaal van doelpunten en zeker als nieuwkomer wou ik me tonen aan de supporters. Hopelijk zijn we nu eindelijk gelanceerd.”

Dat hij in het begin van de wedstrijd vanaf de zijlijn moest toekijken, kon de Franse Malinees begrijpen. “Je weet dat Club over een grote kern beschikt en dan moet de coach de nodige keuzes maken. Gelukkig kon ik mijn steentje bijdragen aan de zege tegen Mechelen.”

“We hadden echt nood aan een driepunter om zo vertrouwen te tanken voor de terugwedstrijd tegen Panathinaikos. Het wordt zaak om heel geconcentreerd naar woensdag toe te leven en om met evenveel gretigheid en bezieling aan de wedstrijd te beginnen. Met de hulp van onze supporters moeten we erin slagen om die Grieken opzij te zetten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws