Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Diaby geeft criticasters lik op stuk

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Anderlecht)

Abdoulay Diaby speelde een goede voorbereiding met Club Brugge, maar kon in de officiële wedstrijden voor blauw-zwart nog maar één keer vanop de stip scoren. “Niet goed genoeg”, waaide het van alle kanten. Diaby reageerde tussen de lijnen met een heerlijk antwoord!

Eind mei streek Diaby in Brugge neer. Michel Preud’homme wou de spits in januari al naar Jan Breydel halen, maar toen weigerde Lille om mee te werken aan een transfer van de 24-jarige Frans-Malinese voetballer.

In de thuiswedstrijd tegen Standard ontplofte Diaby voor een eerste keer. Hij vond voor de eerste maal ooit in zijn carrière 4 keer de weg naar doel. Het levert hem voorlopig de titel van Gouden Stier op in de Jupiler Pro League.

Club Brugge – Standard samenvatting: 7-1 (alle doelpunten)

#CluSta | Sfeerverslag from Club Brugge on Vimeo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws