Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze 11 namen moeten Panathinaikos opzijzetten

Club-spelers vieren (Club Brugge - Gent)

De uitkomst van Club Brugge – Panathinaikos bepaalt straks of blauw-zwart mag dromen van een topmatch met als inzet de Champions League-poules of moet bibberen in de Europa League-voorronde. Heel Brugge beseft het dus: het mag niet misgaan tegen de Grieken. En wel om volgende redenen…

Deze vijf redenen vatten perfect samen waarom doorstoten naar de laatste voorronde van de Champions League zo belangrijk is:

1) Omdat het een financiële opsteker is

2) Omdat het de crisis weghoudt

3) Omdat Panathinaikos niet beter is

4) Omdat Club in eigen huis wél agressief kan spelen

5) Omdat gerechtigheid altijd zal geschieden

Club Brugge – Panathinaikos: de opstelling & invallers

Club Brugge Panathinaikos opstelling
Bron: Het Nieuwsblad

“Als alles goed gaat, zet Preud’homme zijn sterspeler Victor Vazquez na een weekendje rust gewoon weer in de basis. Terecht, laat daar geen twijfel over bestaan.”

“Maar het is wel zo’n wedstrijd waarin de ingedommelde Profvoetballer van het Jaar nog eens moet laten zien dat hij ex-speler van FC Barcelona is.” Dat meldt Ludo Vandewalle in Het Nieuwsblad. Oulare zou het kind van de rekening worden voor de basisplaats van de Spanjaard.

Ook José Izquierdo, die dinsdagnamiddag nog zijn contract tot 2019 verlengde, wordt aan de start van de wedstrijd verwacht. De Colombiaan genoot eveneens van een weekendje rust. De laatste dagen kon hij echter volledig meetrainen. Er wordt verwacht dat Izquierdo de plaats van Bolingoli inneemt.

Verder zouden Mechele (in plaats van Denswil), De fauw (in plaats van Cools) en Diaby (in plaats van Dierckx) aan de aftrap verschijnen. Preud’homme kiest wellicht dus opnieuw voor een 3-4-2-1 waarbij Vanaken en Vazquez de aanvallende middenvelders zijn. “In Athene hebben we geen uitgespeelde kans weggegeven. Dat bewijst dat we toen wel goed stonden”, klinkt het bij de Brugse coach.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws