Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse heeft goed nieuws voor Club-fans

Marc Degryse (analist)

In het nagelnieuwe decor van Extra Time hadden Frank Raes, Filip Joos, Peter Vandenbempt, Marc Degryse en Sven Kums het onder meer over de gang van zaken bij Club Brugge. Degryse had leuk nieuws in petto voor alle blauw-zwart fans.

In eerste instantie kwamen de gemiste kansen tegen Zulte Waregem ter sprake. “Voor Diaby wordt het stilaan een probleem”, begint Degryse zijn betoog. “Iedereen ziet wel dat hij kwaliteiten heeft, maar voorlopig blijft de teller op 1 staan, een strafschop. Al heeft hij vorig jaar bewezen dat hij over scorend vermogen beschikt.”

Raes pareerde met de vraag of er nog een spits zou komen. “Absoluut”, reageerde Degryse zelfzeker. “Er komt nog een aanvaller en een centrale verdediger. En misschien moet er nog wel iets meer komen. Ik ben mee geweest naar Manchester en de voorzitter heeft toen duidelijk gemaakt dat er nog mensen op komst zijn.”

Het viel maandagavond overigens ook op dat Vincent Mannaert, ondanks zijn toezegging, niet aanwezig kon zijn op de loting van de Croky Cup. Mogelijk was hij bezig met de transferonderhandelingen van Pereira of Linetty. Op welke posities hoop jij dat Club zich nog versterkt?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws