Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club overleeft eerste Champions League-horde

Michel Preud'homme met Club-sjaal

Club Brugge heeft zijn eerste ‘match van het jaar’ tot een goed einde gebracht. Panathinaikos werd in de tweede helft opzijgezet met 3-0. Zo mag blauw-zwart zich opmaken voor een echte topaffiche in de laatste voorronde van de Champions League.

Club begon met een verschroeiend tempo en veel goeie wil aan de wedstrijd. De Griekse vicekampioen had het in de aanvangsfase moeilijk om grip te krijgen op de wedstrijd, maar herstelde na 20 minuten het evenwicht.

Verder dan een goeie kopkans voor De Sutter kwam Club in de eerste periode niet. Bovendien was het opletten geblazen voor de snedige tegenprikken van de Grieken. Al bij al was de brilscore een logische ruststand.

In de tweede helft herschikte Preud’homme zijn pionnen. En dat pakte goed uit. Cools ging een beetje hoger spelen en kon zo, na goed voorbereidend werk van Dierckx, de 1-0 tegen de touwen koppen. Dankzij een afgeweken vrije trap van Vazquez en een doelpunt van Oulare kon Club rustig naar het einde van de match toeleven. De wave werd ingezet in Jan Breydel en het feest barstte los!

 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws