Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club kent zijn tegenstander in zestiende finales Croky Cup

Club-mascotte viert overwinning

Maandagavond werd er geloot voor de zestiende finales van de Croky Cup, de opvolger van de Cofidis Cup. Club Brugge won vorig seizoen de beker door in de finale Anderlecht met 2-1 opzij te zetten.

In de zestiende finales van de Croky Cup zal Club het opnemen tegen tweedeklasser Patro Eisden Maasmechelen. Als de loting gerespecteerd wordt, trekt Club op woensdag 23 september naar het zogenaamde Patrostadion.

Blauw-zwart heeft tot 9 september de kans om het thuisvoordeel van de Limburgers over te kopen. Vorig seizoen moest Anderlecht op bezoek bij Patro. Het werd toen 3-5 voor paars-wit na verlengingen.

Opvallende afwezige bij de loting was algemeen manager Vincent Mannaert. Hij zou normaal gesproken aanwezig zijn in de studio van Play Sports, maar moest in laatste instantie afzeggen door transferonderhandelingen. Mogelijk zaten de potentiële transfers van Pereira of Linetty er voor iets tussen.

Laten we hopen dat blauw-zwart ook dit seizoen een onvergetelijke bekercampagne neerzet. Wij zien een gelijkaardig scenario als vorig seizoen namelijk wel zitten.

Tweets over de loting:

 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws