Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge blaast onverwacht transfer af

Michel Preud'homme zorgen

Club Brugge staat voor bijzonder drukke en belangrijke dagen. Blauw-zwart wil zich immers nog aanzienlijk versterken tijdens deze transferperiode. Een opvolger van Tom De Sutter is de absolute prioriteit, maar ook op het middenveld zoeken Preud’homme & co nog versterking.

Zo onderhandelde Club de voorbije dagen met Karol Linetty, een 20-jarige Poolse middenvelder van Lech Poznan. De middenvelder was tijdens de wedstrijd van Club tegen Manchester United zelfs al aanwezig in Jan Breydel.

Een overeenkomst leek dan ook een kwestie van tijd. Het jonge talent, dat ook door Tottenham gevolgd wordt, moest enkel nog zijn medische testen afleggen en een contract ondertekenen.

Hoewel Linetty voor zijn medische testen slaagde en er een persoonlijk akkoord was, sprong de deal op het laatste moment toch nog af. Dat meldt een journalist van Het Laatste Nieuws die Club op de voet volgt. Lech Poznan zou plots met een aantal onvoorziene voorwaarden op de proppen gekomen zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws