Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club biedt 4 miljoen euro op deze middenvelder

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge ziet zich door de aanhoudende blessurelast genoodzaakt om nog eens stevig uit te halen op de transfermarkt. Maar ondanks een hoog bod op deze middenvelder, lijkt de kans klein dat hij naar Jan Breydel trekt.

“Er komen sowieso nog versterkingen”, vertelde Michel Preud’homme na de wedstrijd tegen Manchester United klaar en duidelijk op 2BE. Eén van die nieuwe spelers die we binnenkort mogen verwelkomen, zal een middenvelder zijn.

Er vielen al heel wat namen, onder meer die van Linetty. Intussen zou Club echter een bod van 4 miljoen euro uitgebracht hebben op Arijan Ademi, maar die som geld volstond niet volgens Kroatische bronnen.

Ademi is een 24-jarige defensieve middenvelder die momenteel uitkomt voor Dinamo Zagreb. Ook Benfica zou erg geïnteresseerd zijn in de Kroatische Macedoniër. Zij boden naar verluidt zelfs 6 miljoen euro, maar ook hun bod werd van tafel geveegd door Dinamo Zagreb.

Een doorzettertje is Ademi alleszins wel, dat blijkt uit onderstaande beelden

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws