Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zoon Preud’homme heeft boodschap voor Gent-supporters

Michel Preud'homme boos

Michel Preud’homme beleefde donderdag niet zijn leukste avond in de Ghelamco Arena. Hoewel de Supercup als een ‘oefenwedstrijd’ beschouwd werd, had onze blauw-zwarte coach het toch moeilijk na de met 1-0-verloren partij. Zoon Guilian reageert.

“Allez Michel, allez Michel, allez”, klonken de Gentse supportersgezangen donderdagavond. Met die provocaties was Preud’homme duidelijk niet opgezet. Hij bezorgde Gent in 2010 immers de beker van België én de tweede plaats.

Preud’homme pakte dan ook uit met een handgebaar (zie foto) richting uitdagende Buffalo-fans. Volgens Robert Waseige is het eigen aan de Club-coach om te reageren. “De Gent-fans zongen geen beledigende zaken, maar in het hoofd van Michel doet dat er niet toe. Hij slaat altijd terug. Dat is zijn karakter”, vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

Zoon Guilian stuurde een gepaste reactie de wereld in via Twitter: “Pijn is tijdelijk, trots is voor altijd” #keeponhating #idontcare en zijn blauw-zwarte emoticons zeiden meer dan genoeg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws