Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waar blijft verloren zoon Castillo?

Nicolas Castillo viert

De laatste tijd is het opvallend stil rond Nicolás Castillo. De Chileen werd in januari 2015 wegens te weinig speelminuten uitgeleend aan het Duitse FSV Mainz 05 en zou naar verluidt terug in België zijn. Toch is de aanvaller nog altijd niet in Garderen opgedoken om mee te trainen met de groep…

Ondanks 8 doelpunten in 18 wedstrijden, verkaste Castillo in het begin van dit jaar naar de Bundesliga. Eind juni sprak voorzitter Verhaeghe nog klare taal in Het Nieuwsblad. “Nicolás heeft een goed rapport gekregen bij Mainz. Normaal gezien komt hij niet meer terug naar Club.”

Entrenando con el #Mainz05 #Alemania #Deutschland

Een foto die is geplaatst door Nicolas Castillo Mora (@nicocastillo.fc) op

“Maar het is niet omdat hij bij ons niet geslaagd is, dat hij een slechte voetballer is. In Chili geldt hij nog altijd als een groot talent. Er zijn verschillende pistes om hem van ons over te nemen”, klonk het. En dat klopte ook, want er waren heel wat Italiaanse clubs (Carpi FC, Udinese, Frosinone Calcio) die interesse toonden.

Tot een transfer kwam het echter (nog) niet. Intussen is de 22-jarige spits terug in België en waait het gerucht dat hij zal aansluiten op de zomerstage in Garderen, maar daar verscheen nog niets van op de officiële website of in de kranten.

HOY, 16:45hrs (horario chileno) #ClubBrugge vs #Mechelen . Exito Nicolás

Een foto die is geplaatst door Nicolas Castillo Mora (@nicocastillo.fc) op

Heeft hij nog last van zijn ligamenten in de rechterknie? Is hij gewoon terug in België tot er een oplossing voor hem gevonden is? Of sluit hij straks toch bij de blauw-zwarte spelerskern aan?

Feit is dat Castillo nog tot midden 2018 onder contract ligt. Wat is volgens jou de beste oplossing voor hem?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws