Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Vrijdagavond tegen STVV staat hij in doel’

Michel Preud'homme persconferentie (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge heeft vrijwel meteen werk gemaakt van de vervanger voor Ryan. Sinan Bolat wordt voor één jaar van FC Porto gehuurd en blauw-zwart bedong een aankoopoptie. Maar staat de nieuwkomer in de eerste competitiewedstrijd ook al meteen onder de lat?

Feit is natuurlijk dat Bolat een achterstand heeft, aangezien hij de volledige voorbereiding van Club miste. Omdat de openingswedstrijd op Stayen voor de deur staat, is er volgens Het Laatste Nieuws te weinig tijd om Bolat klaar te stomen.

Bruzzese zal, na zijn verdienstelijke wedstrijd in de Supercup, vrijdagavond zijn kans krijgen. Verder kunnen we aan de hand van de oefenwedstrijd van dinsdagavond tegen Coxyde ook al afleiden wie er wellicht niet start tegen STVV.

Zo liet Preud’homme Vanaken, Dierckx en Oulare opdraven in het aanvallende compartiment. In het geval van Hans is dat logisch, hij is namelijk nog geschorst van vorig seizoen bij Lokeren. Tuur en Obbi daarentegen beginnen vrijdagavond wellicht op de bank, waardoor Diaby en / of De Sutter (afhankelijk van het gehanteerde systeem) zullen starten aan de match. Goeie keuze?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws