Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vertrekt Ryan dan toch nog?

Ryan - Refaelov - Agu (Club Brugge - Anderlecht)

Eerst zou hij sowieso vertrekken. Dan toch zo goed als zeker blijven. En nu toch weer vertrekken? Eén ding is zeker: Ryan is gegeerd wild op de transfermarkt.

Op het einde van afgelopen seizoen leek geen enkele Club-supporter nog te geloven in een verlengd verblijf van Ryan. De doelman deed zelfs al een afscheidsronde na de laatste thuismatch tegen Kortrijk.

Met de komst van Ibini veranderde de situatie. De Australische boezemvrienden zouden samen in Brugge gaan wonen en droomden ervan om samen op het veld te staan. Maar jammer genoeg brak Ibini intussen zijn kuitbeen op zomerstage in Garderen.

En mogelijk is er nog meer slecht nieuws op komst. Want volgens Het Laatste Nieuws heeft Valencia zijn zinnen gezet op onze Australische topkeeper. De entourage van Ryan zou alvast naar Spanje afgezakt zijn. Valencia wil naar verluidt een bod van 7 miljoen euro uitbrengen op het blauw-zwarte sluitstuk. Denk jij dat hij vertrekt?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws