Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vertrekt er dan toch nog een verdediger bij Club?

Michel Preud'homme persconferentie (Club Brugge - Anderlecht)

Het zag er lange tijd naar uit dat Thomas Meunier Club zou verlaten. Maar door zijn blessure zou het wel eens kunnen dat hij bij blauw-zwart blijft. Al is de Luxemburger zeker niet de enige Club-verdediger waarvoor er interesse is…

Woensdag had Preud’homme al aangegeven dat hij heel wat spelers moet missen in de voorbereiding. Vooral in het defensieve compartiment zijn er kopzorgen met blessures voor Meunier, Duarte, Engels en Claudemir.

Hoewel het tot nu toe uitstekend lukt om de ploeg van het voorbije seizoen samen te houden, zou het toch kunnen dat er straks een basispion vertrekt. Italiaanse media melden namelijk dat Palermo opnieuw geïnformeerd heeft naar Duarte.

“Het klopt dat we met Palermo gesproken hebben en dat zij hem heel graag willen. Maar de onderhandelingen worden op de club gevoerd en niet in de kranten. Voorlopig is er nog niks beslist”, zegt Arturo Canales, de manager van de Costa Ricaan. Moet Club hem toch proberen te houden?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws