Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt: “Club is misschien wel de grootste titelkandidaat”

Peter Vandenbempt (analist)

Club Brugge en Anderlecht worden naar goede gewoonte naar voren geschoven als topfavoriet voor de titel. Maar wie strijdt er volgens Peter Vandenbempt straks om het Belgische kampioenschap?

“Bij Club Brugge is het elk jaar wel van moeten”, zegt Vandenbempt aan Sporza. “Op papier deed Club wel al goeie transfers. Vanaken kan iets extra brengen en als Diaby het niveau haalt van voor de winterstop bij Moeskroen, is hij de goalgetter die Club toch wat miste vorig seizoen.”

“Misschien is hij de missing link voorin”, gaat de analist verder. Het vertrek van doelman Ryan is volgens Vandenbempt wel een serieuze aderlating voor blauw-zwart. “Je haalt niet zomaar een doelman van hetzelfde niveau.”

“Maar op Ryan na is de ploeg wel klaar. Op dit moment is Club misschien wel de grootste titelkandidaat, want het feit dat Anderlecht geen Champions League zal spelen, weegt toch op de spelersgroep. En Anderlecht heeft met het vertrek van Mitrovic nog een topspits nodig.” Deel jij de mening van Vandenbempt?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws