Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken: “Ik heb dat toen al gezegd”

Hans Vanaken hoopte anderhalf jaar geleden al op een transfer naar Club Brugge. Nu hij uiteindelijk in Jan Breydel beland is, spreekt hij voor het eerst over de prijs die blauw-zwart voor hem betaalde.

Het was Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht die er in zijn eentje voor zorgde dat Vanaken vorig jaar niet naar Club trok. “Hij kost acht miljoen euro”, klonk het bij de Waaslanders.

Deze zomer liet Lokeren de prijs zakken tot 4 miljoen euro, waarop Club toehapte. Al heeft Vanaken zelf toch zijn twijfels over de prijskaartjes die al op zijn hoofd gekleefd werden. “Ik heb toen al gezegd dat ik acht miljoen euro veel te veel vond”, zegt de 22-jarige spelverdeler aan Het Nieuwsblad.

En zelfs over de helft van dat bedrag stelt de Limburger zich vragen. “Eerlijk? Ik vind dat nog altijd veel geld. Vier miljoen euro, dat is toch een groot verschil met de nog geen 200.000 euro die Lokeren twee jaar geleden voor mij betaalde.”

“Ik heb sindsdien wel goed gepresteerd, maar ik kan moeilijk zeggen of ik die vier miljoen wel waard ben.” Straks speelt Hans zijn eerste officiële minuten voor blauw-zwart in de Supercup-wedstrijd tegen AA Gent. Iets om naar uit te kijken met andere woorden!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws