Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Supercup zonder Refaelov, Duarte en mogelijk ook Diaby

Lior Refaelov (Club Brugge - KV Mechelen)

Donderdagavond is de Ghelamco Arena het decor voor de Supercup tussen landskampioen AA Gent en bekerwinnaar Club Brugge. “Voor ons is de Supercup geen doel op zich”, verkondigt Preud’homme in de aanloop naar de wedstrijd.

“Als ik al zeven weken voorbereiding achter de rug had, zou ik er wel op mikken, want het blijft toch een prijs”, bekent onze coach aan Het Laatste Nieuws. “Maar met amper één maand voorbereiding in de benen kan ik niet aan Gent denken.”

“Wél aan de eerste competitiewedstrijd tegen STVV. Het is logisch dat de Supercup voor Gent wel een doel is, maar voor ons is het een voorbereidingswedstrijd”, klinkt het klaar en duidelijk.

‘Oefenwedstrijd’ of niet, Club zal donderdag zonder Refaelov (knieblessure) en Duarte (uit voorzorg) moeten aantreden. En ook Diaby is onzeker. De spits kreeg vlak voor tijd in de met 4-3-verloren wedstrijd tegen Dnipro een trap te verwerken.

Ryan, die maandag terugkeerde uit vakantie, en Vormer (last aan de rug) staan wel in de basis tegen de Buffalo’s. Intussen zijn er al 10.000 tickets verkocht. Zie jij de Supercup als een oefenmatch of moet er toch voluit gegaan worden voor de de eerste ‘prijs’ van het seizoen?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws