Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Ryan is te duur voor ons’

Mathew Ryan (Club Brugge)

Op het einde van het seizoen verwachtte iedereen dat Ryan Club Brugge zou verlaten. Maar met de transfer van boezemvriend Ibini is daar verandering in gekomen. Al zal het toch nog bang afwachten worden tot de zomermercato definitief sluit. Maar er is alvast hoopvol nieuws…

Eintracht Frankfurt zag afgelopen week doelman Kevin Trapp weggeplukt worden door PSG. De Bundesliga-club is bijgevolg op zoek naar een vervanger en had zijn oog laten vallen op Ryan, maar de Duitsers lijken intussen definitief af te haken in de strijd om de Australiër.

“Het is een heel goede doelman en we waren erg in hem geïnteresseerd, maar hij is voor ons financieel niet haalbaar. We zwemmen niet in het geld”, zegt sportief directeur Hübner aan Bild. Ryan zou zo’n 7 miljoen euro moeten kosten.

En ook de interesse van AS Roma zou afgenomen zijn. Zij hebben hun pijlen immers gericht op Salvatore Sirigu, de nummer één van PSG die wellicht zijn plaats onder de lat moet afstaan aan nieuwkomer Trapp. Volgens Franse bronnen ontvingen de Parijzenaars al een bod van 11 miljoen euro van Roma.

Voorlopig ziet het er dus naar uit dat de beste keeper van de Jupiler Pro League ook volgend seizoen nog deel uitmaakt van de Brugse spelerskern. Een goede zaak?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws