Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ryan is het niet eens met Preud’homme

Mathew Ryan Blauwe Schoen (Club Brugge)

Club Brugge verwelkomde Mathew Ryan dinsdag na een welverdiende vakantie van 3,5 weken. “Dat was echt luxe voor mij. Een jaar geleden moest ik na het WK met tien dagen tevreden zijn”, vertelt Ryan op de website van Club.

Onze blauw-zwarte topkeeper onderhield zijn conditie in Australië. “Dat lukte met hulp van de nationale ploeg. Ik heb een hele goede verstandhouding met Tony Franken, mijn keeperstrainer bij de Socceroos.”

Donderdag wordt Ryan al meteen in de basis verwacht tegen AA Gent, maar daar lijkt Ryan helemaal klaar voor. “Ik ben met heel veel drive naar België teruggekeerd. Ik ga er weer invliegen!”

Wat betreft de Supercup is Ryan het niet helemaal eens met de mening van Preud’homme. “De Supercup, dat is toch een prijs, of niet? Ik kan onze coach wel begrijpen, maar als ik op een veld kom, staat er maar één doel voorop: die match winnen!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws