Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme wil sterkhouders laten rusten tegen Mechelen

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

Zaterdagavond hoopt Club Brugge zijn eerste zege van het seizoen te boeken tegen KV Mechelen. Via de officiële website heeft Michel Preud’homme zijn selectie bekendgemaakt en daaruit blijkt dat de trainer nog niet kan rekenen op Sinan Bolat en Davy De fauw. En mogelijk moeten er nog sterkhouders van de zijlijn toekijken.

“Mechelen is zeker niet de tegenstander die we verkiezen”, vertelt onze trainer aan Het Nieuwsblad. “Hun kwaliteiten liggen ons minder. We gaan proberen oplossingen te zoeken uit de vorige matchen, maar het zal niet gemakkelijk zijn.”

Mogelijk laat de Club-coach tegen Mechelen enkele bepalende spelers aan de kant. Woensdag wacht immers de levensbelangrijke terugwedstrijd tegen Panathinaikos. “Elke wedstrijd gaan we voluit, maar het clubbestuur heeft aangegeven dat het hoofddoel in het seizoensbegin de kwalificatie voor de Europese groepsfase is.”

“Of dat betekent dat ik zaterdag met een minder elftal zal spelen? Ik herhaal: het hoofddoel in het seizoensbegin is de kwalificatie voor de Europese groepsfase. En we weten dat het rendabel is als we nog één ronde in de Champions League overleven, omdat we dan zeker zijn van Europees voetbal.”

Selectie Club Brugge voor de wedstrijd tegen KV Mechelen:

Doelmannen: Sebastien Bruzzese, Jens Teunckens

Verdedigers: Oscar Duarte, Jean-Charles Castelletto, Dion Cools, Stefano Denswil, Laurens De Bock, Brandon Mechele, Boli Bolingoli

Middenvelders: Timmy Simons, Victor Vazquez, Hans Vanaken, Ruud Vormer, Yannick Reuten

Aanvallers: Tom De Sutter, Abdoulay Diaby, José Izquierdo, Nikola Storm, Tuur Dierckx, Obbi Oulare

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws