Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Spelers moeten opnieuw oorlog maken”

Michel Preud'homme schreeuwt

Club Brugge heeft ook zijn derde match van dit seizoen verloren. Blauw-zwart gaf in de heenmatch van de derde voorronde van de Champions League een ideale uitgangspositie nog helemaal weg. Preud’homme reageert scherp.

 Vorig seizoen kwam de derde nederlaag van Club er pas eind februari, in de 45e wedstrijd van het seizoen. Trainer Preud’homme had zich het seizoensbegin dan ook anders voorgesteld.

“Nee, ik ben helemaal niet tevreden”, opent hij aan Sporza. We hadden deze wedstrijd heel goed voorbereid. En na een kwartier had het al 0-2 kunnen zijn. Dat gebeurde niet en dan weet je dat de tegenstander er alles aan zal doen om terug te vechten.”

“Maar wat er met 11 tegen 10 gebeurde, kan ik niet aanvaarden. Ik ben eigenlijk teleurgesteld over alles. Waar gaat het mis? Vazquez kon niet meer verder na een uur. De fauw, Duarte en Izquierdo hadden problemen… Dat maakt het allemaal heel moeilijk.”

“Waarom bleven we niet gewoon ons spel spelen dat zo goed was in het begin van de wedstrijd? We zijn heel snel in paniek in de verdediging en dat is onacceptabel! Het wordt tijd dat de spelers beseffen dat ze in elke wedstrijd oorlog moeten maken. Je kan niet alles voetballend oplossen.”

“Ik weet dat als je verliest alles negatief is voor de meeste mensen, maar dat is niet zo. Ik heb ook goede dingen gezien. Maar op dit ogenblik is ons probleem dat we dat niveau nog geen hele wedstrijd kunnen volhouden.”

“Ik voel me heel rot. Normaal had de kwalificatie al voor 80% binnen moeten zijn en nu is onze kans nog maar tussen de 40 en 50%. We gaan er alles aan doen om oplossingen te vinden. We zijn iets verschuldigd aan onze supporters.” Een harde, maar juiste analyse?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws