Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme over Ryan, Duarte, Engels en Refaelov

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

Michel Preud’homme is een tevreden trainer op de zomerstage in Garderen. “De trainingsarbeid was uitstekend”, klinkt het op de website van Club. Verder geeft hij een woordje uitleg over de fysieke paraatheid van enkele sleutelspelers.

Eerst en vooral was onze coach erg blij dat hij Duarte kon recupereren. “Oscar heeft nu wel met een achterstand te kampen, maar komende dagen en weken zal daar hard aan gewerkt worden.”

Refaelov, die zich op stage aan de knie blesseerde, moet het komende dagen rustig aan doen. “Lior sluit in principe in de loop van de week weer bij de groep aan. Woensdag weten we of hij inzetbaar is voor de Supercup.”

De situatie rond Engels is intussen nog altijd niet duidelijk. “Verschillende specialisten onderzoeken hoe we het terugkerende probleem kunnen oplossen. Zolang er geen duidelijkheid is, wordt er niets ondernomen.”

Tot slot arriveert Ryan maandag opnieuw in Brugge. Dinsdag wacht hem een keeperstraining en woensdag sluit hij bij de groep aan. “De kans is zeer reëel dat Maty tegen Gent aan de aftrap komt. Het is zijn laatste kans om ritme op te doen voor de competitiestart tegen STVV.”

Beelden van de zevende dag van de zomerstage in Garderen:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws