Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme likt zijn wonden

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge is met een valse noot aan het nieuwe seizoen begonnen. Natuurlijk kunnen er nog geen conclusies gemaakt worden na één wedstrijd, maar het is alleszins geen leuke generale repetitie met het oog op de levensbelangrijke wedstrijd van dinsdag. Preud’homme reageert.

“Er waren aan beide kanten veel kansen”, vertelt onze trainer aan Telenet. “Uiteindelijk zat het STVV meer mee dan ons. Als Diaby of De Sutter de 0-2 maakt, is het over en uit.”

“Maar je weet bij die gelijkmaker dat ze weer vertrokken zijn.” Over die 1-1 was Preud’homme overigens duidelijk. “Je weet dat je op een abnormaal veld speelt. Op een veld dat gesproeid wordt en dus nat is. Ik heb de spelers als raad gegeven dat ze moeten volgen als er op doel geschoten wordt, maar ook Bruzzese had beter kunnen doen.”

“In de Belgische competitie moet je eerst en vooral hard zijn in de duels. En sluw zijn, fouten uitlokken, stilstaande ballen versieren,… En daarna moet je pas aan voetballen denken. Er is geen reden tot paniek, maar het is toch frustrerend dat we hier verliezen.” Kan jij je vinden in zijn mening?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws