Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme geeft tekst en uitleg bij nieuwe gezichten

Michel Preud'homme Club TV interview

Club haalde zijn zesde en zevende aanwinst van deze transferperiode binnen. Coach Michel Preud’homme geeft uitleg bij de transfers.

Sinan Bolat werd een dag na het vertrek van Mat Ryan al aangetrokken. Preud’homme vertelt op de officiële website van Club dat de Belgisch-Turkse doelman de voorkeur genoot. “Het is in elk geval een doelman met veel potentieel, dat heeft hij bij Standard bewezen. We hadden na het vertrek van Ryan nood aan een sterke persoonlijkheid.”

Onze trainer is ervan overtuigd dat Club met Bolat en Bruzzese over twee keepers beschikt die Club op alle fronten kunnen helpen. “Sinan is fysiek klaar, enkel conditioneel is er nog wat schaafwerk nodig. Daar wordt snel werk van gemaakt”, besluit hij.

Preud’homme haalt ook de loftrompet boven voor Jean-Charles Castelletto, overgekomen van AJ Auxerre. “Hij is ook een speler met zeer veel potentieel. Snel, goed in duels en explosief.” De coach wil echter nog niet te veel druk leggen op de schouders van de jonge Fransman: “Hij is momenteel een back-up, die zich in alle rust kan ontwikkelen. Op hem rekenen als onbetwiste titularis zou unfair zijn, maar hij heeft er het potentieel voor.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws