Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Prachtig eerbetoon aan Ryan

Mathew Ryan (Club Brugge)

Mathew Ryan. Wat een keeper. Wat een persoonlijkheid. Maar vooral: wat een ongelofelijke winnaar! Zelden zijn er spelers geweest die zich zo snel in de Brugse harten speelden als hij. Een oververdiend eerbetoon aan één van de beste doelmannen die Club ooit gekend heeft.

Ryan stond 102 wedstrijden onder de lat bij Club Brugge en hield 37 keer zijn netten schoon! Bovendien keepte hij 78 matchen op een rij voor blauw-zwart. Een absoluut Club-record in de voorbije tien jaar.

Herbeleef de mooiste Club-momenten van Ryan:

Ryan was énorm geliefd bij de Brugse aanhang. In de laatste thuiswedstrijd tegen Kortrijk deed Maty een urenlange afscheidsronde in Jan Breydel. Hij stal er zelfs de show door een pintje in één teug leeg te drinken.

Bron video: Kirsten De Smet via https://www.facebook.com/MathewRyanFanpage

De eerste beelden van Ryan in Valencia:

Tot slot vonden wij nog een heel toepasselijk liedje voor het vertrek van de Australiër. ‘Everybody always leaves’ gezongen door niemand minder dan, Matthew Ryan, een naamgenoot (met dubbel ‘t’) van onze held.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws