Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pareltjes van doelpunten in Garderen

José Izquierdo met gouden belettering op shirt

Op de derde dag van de zomerstage vergalden de weergoden de voormiddagtraining. Dus trokken de spelers richting fitnesszaal. Namiddag werd er wel getraind, met heel wat mooie doelpunten tot gevolg. Bekijk de beelden.

Niets dan tevreden gezichten op zomerstage in Garderen. De sfeer zit dan ook goed. Al zullen de gekwetste spelers wellicht iets minder opgetogen zijn. Refaelov en Vázquez, die beiden last hadden van de knie, konden niet alle oefeningen meedoen in de fitness.

Maar reden tot paniek is er voor hen zeker niet. De Spanjaard sloot zelfs namiddag nog bij de groep aan voor de training. De Israëliër volgt donderdag zijn voorbeeld. Duarte, Claudemir en Gedoz werkten voornamelijk loopsessies af. Dat meldt de officiële website van Club.

Engels en Meunier bleven ook namiddag actief in de fitness en het zwembad. Tot slot viel het op dat trainer Preud’homme zijn glimlach niet kon verbergen. En die was er niet omdat Izquierdo nauwelijks kan fietsen, maar wel omdat zijn zoon Guilian hem een bezoekje bracht. Tijdens de wedstrijd tegen Panathinaikos was zijn dochter Megane ook al een kijkje komen nemen.

De beelden:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws