Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Panathinaikos-fans zijn ontembaar voor match tegen Club

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Dinsdag 28 juli neemt Club Brugge het om 20u plaatselijke tijd op tegen het Griekse Panathinaikos. In de voorbereiding won blauw-zwart met 2-1 van de Grieken, maar in de voorronde van de Champions League gaat het natuurlijk pas echt om de knikkers.

Panathinaikos is helemaal klaar voor de levensbelangrijke confrontatie met Club. De Griekse vicekampioen ontvangt Preud’homme & co namelijk in een vol huis. Dat meldt Het Nieuwsblad.

De Panathinaikos-fans lijken weinig last te hebben van de crisis die momenteel woedt in Griekenland. Op een halve dag tijd waren álle 16.000 zitplaatsen voor de thuissupporters uitverkocht. Blauw-zwart mag zich dan ook aan een kolkend Apostolos Nikolaidis Stadion verwachten.

Sinds de loting in Nyon, volgt de Griekse aanhang Club Brugge op de voet. Deze reactie op Facebook over Ryan zegt wellicht genoeg:

Panathinaikos-fans zijn blij dat Ryan bij Club vertrekt

De Club-fans die willen meereizen kunnen wel nog een plaatsje bemachtigen voor de heenwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League. De match is overigens live te volgen op 2BE vanaf 19u45. Denk jij dat we een goede uitgangspositie kunnen neerzetten?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws