Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mission Garderen: een blessure-update en heel veel plezier

Mission Garderen een blessure-update en heel veel plezier

Op de vierde dag van de zomerstage stond er een ochtendtraining en teambuildingactiviteit op het programma. Izquierdo – die tot enkele dagen geleden nog nooit op een gewone fiets had gezeten – stal ook met de elektrische fietsjes de show…

Beginnen doen we met goed nieuws, want de terugkeer van Duarte is bijna een feit. De volledige genezing van zijn achillespeeskwetsuur is een kwestie van tijd en er wordt verwacht dat de Costa Ricaan in de loop van volgende week klaar is voor het ‘normale trainingswerk’.

Refaelov, die nog last heeft van zijn knie, beperkte zich uit voorzorg tot de opwarming. Hij zal in de oefenwedstrijd tegen het Turkse Basaksehir (vrijdagavond om 18u) niet aantreden. Dat meldt de officiële website van Club. Sportwereld voegde daaraan toe dat Gedoz en Claudemir individueel trainden. Engels en Meunier bleven tot slot opnieuw binnen.

Hét hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld de ongelooflijk amusante teambuildingactiviteit. Een hindernissenparcours met hoogtes van 5 tot 18 meter zorgde voor prachtige beelden.

Mission Garderen Dag 4 from Club Brugge on Vimeo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws