Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier: “We zullen het eens laten zien aan heel België”

Thomas Meunier (Club Brugge)

Donderdagavond wordt het nieuwe seizoen op gang getrapt met de 36ste editie van de Belgische Supercup. Heeft de landskampioen of de bekerwinnaar zich het best versterkt in de transferperiode? En welke club kan straks terugkijken op de beste voorbereiding? Meunier reageert.

Het grote voordeel voor Club Brugge is dat het zijn versterkingen al erg vroeg beet had. Een groot verschil met vorig seizoen, toen de transfers van Izquierdo en Vormer pas erg laat gefinaliseerd werden.

Bijkomend feit is dat blauw-zwart voorlopig al zijn sterkhouders wist te behouden. De vicekampioen lijkt dan ook klaar voor de strijd om Vlaanderen en een eerste prijs van het seizoen.

Thomas Meunier kondigde alvast hoopvol nieuws aan via zijn Twitter-account: “Belangrijke wedstrijd tegen Gent vanavond. We gaan aan heel België laten zien dat het moeilijk zal zijn om ons dit seizoen te verslaan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws