Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kopzorgen voor Preud’homme

Michel Preud'homme zorgen

Michel Preud’homme was nog nooit langer dan twee jaar aan de slag bij een ploeg, maar bij Club heeft hij het gevoel dat zijn huiswerk nog niet af is. “Vorig jaar hebben we het Europese en het bekerspook verjaagd, dit jaar is het de beurt aan het titelspook.” Maar toch zijn er al kopzorgen…

Ook komend seizoen wil de Club-trainer op alle vlakken voluit gaan. “Maar als we in de positie komen dat er moét gekozen worden, dan gaan we voor de titel”, zegt hij vastberaden aan Het Laatste Nieuws.

Jammer genoeg moet Preud’homme heel wat spelers missen in de voorbereiding. Vooral in de defensie zijn er zorgen. “Die blessures zijn een uitloper van het voorbije seizoen: de knieblessure van Meunier, de achillespeesproblemen van Duarte en dan is er nog de aanhoudende knieblessure van Engels.”

“Vooral Björn blijft een groot vraagteken. Dat duurt nu al bijna een jaar en hij mag nog steeds niet voluit trainen”, zucht de coach. “Eigenlijk mis ik vier spelers uit het verdedigende compartiment en dat is toch veel.” Preud’homme verwijst hiermee naar verdedigende middenvelder Claudemir als vierde speler, die last heeft van een kuitblessure.

Daar komt dan nog eens bij dat Gedoz na zijn operatie aan de buikspieren ten vroegste eind augustus weer fit is. En nieuwkomer Ibini, die maandag een kuitbeenbreuk opliep, zal tot vier maanden out zijn.

Door de vele afwezigen in de defensie krijgt Denswil voluit zijn kans in de oefenmatchen. “Hij doet zijn best en werkt hard om aan de verwachtingen te kunnen voldoen. Hopelijk lukt het voor hem”, besluit Preud’homme.

Moet blauw-zwart volgens jou met Denswil aan het seizoen beginnen of moeten we nog defensieve versterking halen op de transfermarkt?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws